Jake Paul bedankt zijn liefje Jutta Leerdam na gevecht: 'Heeft mijn hele leven veranderd'
i

ANP

Jake Paul bedankt zijn liefje Jutta Leerdam na gevecht: 'Heeft mijn hele leven veranderd'

Jeroen Rooseboom • 09:54, 16-12-2023 / Laatste Update: 06:17, 08-01-2024

Jake Paul heeft zijn vriendinnetje, de schaatsster Jutta Leerdam, bedankt na zijn gevecht tegen Andre August. De bokser sloeg zijn tegenstander al in de eerste ronde KO en prees toen een aantal van zijn inspirators.

Slechts 2 minuten en 42 seconden had Paul nodig om August met een flinke rechter tegen het canvas te krijgen. En dat terwijl hij juist met August een ervarener tegenstander had uitgekozen, in de hoop zo zichzelf te ontwikkelen. Zijn record stond voor het gevecht Jake Paul op 10 overwinningen en 1 nederlaag: dat van Paul op 7 professionele overwinningen en een verliespartij tegen Tommy Fury.

Grote onbekende

De 35-jarige August is een grote onbekende voor het grote bokspubliek. Op internet zijn er nauwelijks beelden van hem te vinden. Maar dat August meer ervaring had, zegde niks: Paul had slechts 8 klappen nodig om zijn tegenstander uit te schakelen. Het betekende de 8e profzege voor de YouTuber die in een bokser is veranderd.

Fantastische mensen

Na de wedstrijd was hij zijn gebruikelijke zelf: een echte showman. "Ik zei het de hele week al: een knock-out in de eerste ronde", zei hij in de ring voor de camera van DAZN. "Dat heb ik gemanifesteerd. Dat wilde ik jullie geven: een knock-out voor kerst."

Daarna was het tijd voor een bedankronde. "Ik heb mijn spiritualiteit gevonden door gasten als Lukis Mac. Dat heeft mijn hele leven veranderd. Blijven werken en doorgaan in de gym en mezelf omringen door fantastische mensen, zoals mijn vriendin Jutta..." Wat een romanticus!