Jan Joost van Gangelen vertelt sneu en vunzig verhaal: 'Daar is een speciale rukkamer'

Marcel Roes • 15:08, 06-09-2023 / Laatste Update: 06:06, 12-12-2023

Jan Joost van Gangelen is een rukker. Dat zeggen wij van Sportnieuws.nl niet, maar dat zegt de Hilversumse tv-presentator zelf. Bij Radio 538 vertelde de man die onder meer De Eretribune presenteert bij ESPN over zijn sterilisatie.

Van Gangelen en zijn vrouw hebben 2 kinderen. Da's wel genoeg, vond het koppel. En Van Gangelen dacht: mijn vrouw heeft genoeg pillen geslikt, "ik zet er een knipje in."

Zaadcheck

6 weken na de ingreep (door een zwangere chirurg) moest hij terug naar het ziekenhuis voor controle. En wat er dus gecontroleerd moest worden, is of hij vruchtbaar zaad kon leveren.

"Je hebt daar een speciale rukkamer", zo vertelt JJvG smaakvol. "Ze geven een zielig plastic potje en dan moet je het erin mikken."

Playboy

Nu is een hokje in het ziekenhuis niet de meest opwindende plek ter wereld. Om mannen een handje te helpen bij het zichzelf een handje helpen, liggen er bladen als Playboy.

"Ik doe een Playboy open. Daarin stond de vriendin van Danny Vera, Escha. Ik schoof destijds geregeld aan bij Veronica Inside, ik ken haar redelijk goed." (In dat programma was ze barvrouw.)

Sneu moment

"Ik zat daar met mijn onderbroek omlaag. Best een sneu moment moet ik zeggen. Ik wilde dit eigenlijk de rest van mijn leven voor mezelf houden, maar wat maakt het uit."

Check de video van het gesprek hierboven.