Jan Roos slikt na doodsbedreigingen bewering in dat Badr Hari oraal is bevredigd door Gordon
i

ANP

Jan Roos slikt na doodsbedreigingen bewering in dat Badr Hari oraal is bevredigd door Gordon

Marcel Roes • 18:51, 29-10-2022 / Laatste Update: 02:53, 12-12-2023

Jan Roos flapt en floept er van alles uit in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Soms zijn dat stevige meningen, soms is het pikante juice over bekende Nederlanders. Zo kwam hij onlangs in een aflevering met de 'onthulling' dat kickbokser Badr Hari seks had met zanger en tv-bekendheid Gordon. Het zou gaan om, even netjes gezegd, orale bevrediging bij Hari door Gordon.

Nu is van Gordon welbekend dat hij van de mannenliefde is, maar Hari heeft toch een heel ander imago, al was het maar omdat hij getrouwd is met Daphne Romani, waarmee hij 5 kinderen heeft.

Halfdood slaan

Dit is hoe Roos zijn verhaal begon: "Ik heb een keer iets gehoord wat ik eigenlijk nooit heb durven te vertellen, omdat ik bang ben. Hij staat er toch om bekend dat hij mensen halfdood slaat."

In de aflevering daarna kwam Roos terug op zijn verhaal. "Ik had het eigenlijk niet moeten zeggen", zei hij, terwijl toevallig Alistair Overeem te gast was, de man die vlak daarvoor Hari nog had verslagen.

"Het is iets wat ik heb gehoord, wellicht uit betrouwbare bron. Maar doe nou niet alsof het waar is, want ik geloof er helemaal niks van. En ik vind het heel vervelend dat het eruit floepte."

Doodsbedreigingen

Co-presentator Dennis Schouten onthulde: "Hij is met de dood bedreigd!" En Roos sloot af met: "Ik heb mijn bron nog een keer geraadpleegd en ik heb gezegd: "Wil je mij dit soort dingen nooit meer op de mouw spelden, want dat kan me mijn leven kosten.""