Jerdy Schouten en zijn vrouw hebben babynieuws: bevalling tijdens het EK?
Jerdy Schouten en zijn vrouw Kirsten krijgen in juli 2024 een meisje. © Pro Shots

Jerdy Schouten en zijn vrouw hebben babynieuws: bevalling tijdens het EK?

22:28, 29-03-2024 / Laatste Update: 22:28, 29-03-2024

Jerdy Schouten wordt binnenkort voor de eerste keer vader. Hij en zijn vrouw Kirsten deelden het nieuws via Instagram. De voetballer krijgt een meisje ergens in juli, misschien wel tijdens het EK.

'Juli 2024', schrijven Schouten en zijn vrouw op Instagram met roze hartjes, een zon, een bloem en een knuffelbeer. In de reacties regent het gelukswensen. 'Van harte allebei!', reageert Sam Beukema en Joshua Zirkzee zegt 'Lekker Jer !!!!'. Ook het officiële account van PSV duikt op. 'Gefeliciteerd', schrijven ze.

EK 2024

Schouten is dit seizoen lekker bezig bij PSV. De 27-jarige middenvelder keerde afgelopen zomer terug naar Nederland en sindsdien gaat het hem voor de wind. Schouten staat bovenaan met PSV en overwinterde in de Champions League. Door zijn goede spel verdiende hij onlangs een oproep voor het Nederlands elftal voor de oefeninterlands tegen Schotland en Duitsland.

De kans is dan ook groot dat Schouten bij de selectie zit voor het EK aankomende zomer in Duitsland. Dat toernooi vindt plaats van 14 juni tot en met 14 juli. Krijgt Schouten een EK-baby?

Vrouw Jerdy Schouten

Jerdy Schouten vroeg zijn huidige liefde op 24 juni 2022 ten huwelijk. Ze zei dus ja en precies een jaar later trouwden ze bij Slot Moermond, een kasteel in het Zeeuwse dorp Renesse.