🎥​ | Johan Derksen komt met opvallend nieuws over dickpics Marc Overmars: 'Zij kreeg de eerste'

Noah Hoogenboezem • 12:31, 23-12-2023 / Laatste Update: 03:35, 08-01-2024

De afgang van Ajax tegen de amateurs van Hercules was het nieuwe dieptepunt van de ineenstorting van de club uit Amsterdam. Dat begon allemaal met het vertrek van technisch directeur Marc Overmars, begin 2022, nadat hij dickpics stuurde naar mensen binnen Ajax. Johan Derksen onthult bij Vandaag Inside wie de eerste foto van de kleine Overmars toegestuurd kreeg.

"Wij hoorden gisteren dat de eerste foto is gestuurd bij de CEO van het stadion: mevrouw Dik", zei Derksen vrijdagavond in Vandaag Inside. Tanja Dik is sinds 2021 de baas van de Johan Cruijff Arena. Tafelgenoot René van der Gijp: "Die dacht vast dat het een grap was. Je gaat toch geen dickpic naar de directeur van het stadion sturen?"

Antwerp

Overmars moest in februari 2022 vertrekken vanwege grensoverschrijdend gedrag tegen een aantal vrouwelijke collega's. Een maand later ging hij alweer aan de slag bij het Belgische Antwerp. Bij die club haalde hij Mark van Bommel binnen en dat werd een groot succes: Antwerp werd afgelopen zomer voor het eerst sinds 1957 kampioen van België. Ook won de club de beker.