❤ | Jutta Leerdam bevestigt op Instagram liefdesrelatie met Jake Paul: 'That is it'

Trevor Wagener • 20:52, 03-04-2023

Schaatser Jutta Leerdam is weer verliefd. Heel de wereld dacht het al en mag het nu weten ook: ze is samen met 'bad boy' Jake Paul.

Na meerdere dagen van speculaties waarbij zelfs de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ over haar liefdesleven berichtte, maakte de 24-jarige Leerdam nu met enkele kiekjes op Instagram bekend een relatie met Jake Paul te hebben.

Wil jij dezelfde stijl als Jake Paul en daarmee de blits maken bij vrouwen? Check dan hier hoe hij zich kleedt en gedraagt

Relatie Jutta Leerdam en Jake Paul

Voor een vakantie vertrok Leerdam na een topseizoen naar het Mexicaanse Tulum en Miami. Daar verkeerde ze graag in het gezelschap van de boksende YouTuber Paul. Beelden van die uitjes deden al snel de ronde op sociale media.

Paul is wereldwijd namelijk geen onbekende. De bokser kreeg onlangs nog de aandacht op zich gevestigd met een wedstrijd tegen Tom Fury. Maar ook van ophef is hij niet vies.

Nieuwe vriend Jutta Leerdam

De 2 bevestigen nu gezamenlijk op Instagram een setje te zijn. 'That's it', schreef Leerdam kort maar lekkerk rachtig bij enkele liefdevolle beelden. Paul schreef. "Ik ben Nederlands nu" (zie onder).

Paul werd in zijn jeugd wereldberoemd door Vine. Samen met zijn oudere broer Logan begon hij op zijn 10de met video’s maken. Enkele jaren later gingen de broers viraal op Vine met hun prankvideo’s.

Zo werd Jake Paul 'bekend'

Hun korte filmpjes van 6 seconden gingen de hele wereld rond. Ze verzamelen daar 5,3 miljoen volgers en 2 miljard views voor de app uit de lucht wordt gehaald. Jake Paul verplaatste zich in 2014 naar YouTube en daar weet hij binnen 6 maanden 5 miljoen fans achter zich te scharen. Ook speelde hij in het Disney-programma Bizaardvark.

 

 

Een bericht gedeeld door Jake Paul (@jakepaul)