'Kuyts ex hoorde op bizarre wijze dat Dirk een nieuwe vlam heeft'
i

ANP

'Kuyts ex hoorde op bizarre wijze dat Dirk een nieuwe vlam heeft'

Bart van der Wijst • 22:56, 17-02-2021 / Laatste Update: 14:52, 07-01-2024

Dirk Kuyt heeft onlangs een flinke metamorfose ondergaan. Een soort Pimp my Ride, zeg maar. Dirk Kuyt 2.0. De ex-voetballer heeft ook nog eens een nieuwe vlam, zo berichtten we onlangs al. Maar de manier waarop Gertrude Kuyt, Dirks ex, dat hoorde was niet zo netjes. Dat schrijft Shownieuws op basis van Privé.

Zij spraken met een goede vriendin van Gertrude, die pas sinds enkele weken wist van Kuyts nieuwe liefde. "Gertrude heeft tot november wel de hoop en het idee gehad dat het allemaal goed zou komen. Ze dacht dat het een bevlieging was en dat Dirk nooit een relatie van 22 jaar zomaar zou beëindigen", aldus de bron.

Hoop gedoe

Tijdens een vakantie in januari 2020 op Aruba ging het mis. De ex-voetballer wilde wat tijd voor zichzelf en maakte in de zomer uiteindelijk bekend dat hij en Gertrude gingen scheiden. Daar schrok Gertrude volgens de bron nogal van.

Zij hoopte dus dat het nog goed zou komen tussen het stel, maar Dirk zat met zijn hoofd al bij een andere vrouw: Kate. Hij ging in Amsterdam uiteten met haar en verbleef daar steeds vaker. Maar Gertrude had volgens Shownieuws niks in de gaten.

"In december kwam de aap uit de mouw en vertelde hij zelf dat hij een nieuwe relatie had", zei Gertrudes vriendin tegen Privé. "Toen viel alles op z'n plek. Dat ging om de Kate, over wie Privé vorige week schreef. Nu weet Gertrude dat dit al veel langer aan de hand moet zijn, en dat doet veel pijn natuurlijk. Bij haar, maar ook voor de kinderen is het erg. Die mogen van haar eigen verdriet niets merken. Maar ja..."