Kyle Walker houdt Britse roddelpers bezig: erkent kind bij andere vrouw terwijl partner zwanger is
Kyle Walker. © Getty Images

Kyle Walker houdt Britse roddelpers bezig: erkent kind bij andere vrouw terwijl partner zwanger is

17:24, 19-01-2024 / Laatste Update: 17:55, 19-01-2024

Alles wat momenteel gebeurt rondom Manchester City-verdediger Kyle Walker, verschijnt op de voorste pagina van de Britse roddelbladen. Walker heeft namelijk erkend dat hij een kind heeft verwekt bij een andere vrouw, terwijl zijn partner zwanger is.

Dat klinkt erg complex en dat is het in emotionele zin uiteraard ook voor de betrokkenen. Om het overzichtelijk te houden schetsen we de situatie. De partner van de 33-jarige Walker is Annie Kilner en zij is momenteel zes maanden zwanger. Ze hebben drie kinderen: Riaan, Roman en Reign. De stiekeme scharrel van Walker is influencer Lauryn Goodman. Zij is niet zwanger. Het tweede kind waarover het net ging, is inmiddels in juli 2023 geboren.

Kyle Walker en zijn twee gezinnen

Walker heeft toegegeven dat de baby van Goodman door hem is verwekt. Daartoe was hij eerder nog niet bereid, ook al heeft hij al een ander kind met Goodman: zijn zoon Kairo. Goodman heeft aan The Sun verteld dat Walker niet geloofde dat hij de vader is van haar in 2023 geboren dochter. Goodman kon die houding niet accepteren. Vlak na Kerstmis 2023 benaderde ze Kilner en vertelde ze dat ze zwanger was, alweer ja, van Walker.

Excuus

Uiteindelijk zag Walker onder ogen dat hij moest erkennen dat Goodmans dochter ook zijn dochter is. Hij zette een verklaring op Instagram. "Annie is een geweldige vrouw. Ik kan me alleen maar verontschuldingen voor alle pijn die ik haar heb gedaan", stond er onder meer.

Scheiding

En nu smullen de tabloids van de afwikkeling van dit schandaal. Zo blijkt dat Walker niet meer samenwoont met Kilner. Hij huurt een appartement voor een kleine 10.000 Euro per maand, nabij Cheshire. Kilner heeft verklaard dat ze na twee jaar huwelijk gaat scheiden van Walker. Ze heeft al meerdere gekke streken van Walker moeten verteren, zoals toen hij in maart 2023 in het openbaar zijn broek omlaag deed.