Liefst 135.000 euro: Max Verstappen droeg dit peperdure horloge na zege in Canada
Max Verstappen met het horloge in Canada / Getty Images

Liefst 135.000 euro: Max Verstappen droeg dit peperdure horloge na zege in Canada

08:57, 20-06-2024

Max Verstappen heeft met TAG Heuer echt een héérlijke sponsor. De Formule 1-coureur werd bij de podiumceremonie in Canada gespot met een peperduur horloge van het merk.

Verstappen won vorige week zondag de Grand Prix van Canada en kwam met een horloge van liefst 135.000 euro het podium opgelopen. Pure Luxe wist zelfs te vertellen dat het horloge gepersonaliseerd was: de naam van Max Verstappen staat erin gegrafeerd, evenals de jaartallen 2021, 2022 en 2023. In die jaren werd hij wereldkampioen in de Formule 1.

Het gaat om de Tag Heuer Monaco. Op de eigen site schrijft het uurwerkmerk: "Met zijn onopvallende zwarte DLC-gecoate titanium kast en rode accenten, zoals de rood gelakte rattrapante wijzer, een dynamisch eerbetoon aan het legendarische race-DNA van TAG Heuer, geïnspireerd door snelheid en autosport."

WK-stand in de Formule 1

Red Bull-coureur Verstappen gaat fier aan kop in de tussenstand om het wereldkampioenschap. Na de Grand Prix van Canada staat hij op 194 punten, een stuk meer dan naaste achtervolger Charles Leclerc (138). Toch moet Verstappen niet alleen oppassen voor Leclerc bij de komende race, maar ook voor Lando Norris (131 punten).

'Max Verstappen legt het in Spanje af tegen Lando Norris'

19 juni 2024, 12:26

In de Formule 1 Opwarmronde blikken we met Sportnieuws.nl voor elke race vooruit op wat komen gaat. Simracer Mike van der Moolen rijdt een rondje over het circuit en geeft aan waar we tijdens de race op moeten letten. Bekijk hierboven de aflevering, waarin we inzoomen op de aanstaande Grand Prix van Spanje.

Dat voorspelt simracer Mike van der Moolen. Hij denkt dat Verstappen het bij de Grand Prix van Spanje zal afleggen tegen McLaren-coureur Norris. De afgelopen twee jaar was de Nederlander wel de snelste op het circuit in Barcelona. Bekijk hier hoe laat je moet inschakelen bij Viaplay voor alle onderdelen van het raceweekend.