'Lionel Messi bestelde steak van duizend dollar in peperduur restaurant en maakte foto met bekende actrice'
Lionel Messi werd met actrice Sofia Vergara gespot in restaurant Papi Steak Miami. ©Getty Images/Instagram

'Lionel Messi bestelde steak van duizend dollar in peperduur restaurant en maakte foto met bekende actrice'

11:36, 24-01-2024 / Laatste Update: 13:19, 24-01-2024

Lionel Messi leeft in Miami het beste leven. De beste voetballer aller tijden heeft het enorm naar z'n zin in de kuststad en laat het graag breed hangen, zo blijkt uit informatie dat paparazzi-site TMZ deelde.

Messi verdient zo'n twintig miljoen dollar per jaar. Dat is alleen maar voor zijn contract bij zijn club Inter Miami. Met persoonlijke sponsordeals erbij hoeft hij zich nooit meer zorgen te maken om geld. Afgelopen weekend werd Messi gespot in een van Miami's duurste restaurants, waar hij ook nog een voormalig fotomodel en bekende actrice tegenkwam.

Messi was uiteten bij Papi Steak Miami, een van de duurste vleesrestaurants ter wereld. Daar at hij samen met zijn vrouw Antonella en zijn gezin, plus ploeggenoten en boezemvrienden Jordi Alba, Sergio Busquets en Luis Suarez. Ze speelden eerder ook al samen in de hoogtijdagen van FC Barcelona.

Actrice Sofia Vergara

Wie er ook uiteten en uit dansen was, was actrice Sofia Vergara. De Colombiaanse werd bekend als fotomodel en is de laatste decennia vooral bekend als actrice. Ze speelde onder andere in de hitcomedyserie Modern Family (als Gloria) en in een aantal films. Ook is ze al ruim drie jaar jurylid in America's Got Talent. Vergara, Messi en de andere voetballers gingen in het restaurant met elkaar op de foto.

Steak van duizend dollar

Volgens TMZ, dat zich baseert op bronnen die in het restaurant waren en het gezelschap spotte, deelden Messi en z'n vrouw een peperduur stuk vlees. De steak zou zo'n duizend dollar hebben gekost. Omgerekend is dat dik negenhonderd euro voor een stukje koe.