😂 | Ze doen het wéér: Málaga-fans onthalen random reiziger op de luchthaven als nieuwe aankoop

Trevor Wagener • 12:10, 22-08-2023 / Laatste Update: 06:22, 12-12-2023

Een groep Málaga-supporters heeft de prijs voor mooiste video-actie voor dit seizoen alvast gewonnen! De fans van de club, die ruim 10 jaar terug nog in de knockout-fase van de Champions League speelde en tegenwoordig actief is op het 3e niveau, zijn zo boos op het bestuur dat zij hun onvrede op een lachwekkende manier hebben geuit.

Vanwege de karige financiële middelen besloot de clubleiding om geen nieuwe spelers naar Zuid-Spanje te halen. Daar waren de trouwe supporters het overduidelijk niet mee eens.

Málaga-fans onthalen reizigers als nieuwe spelers

Deze vriendengroep trok een maand geleden ook naar het lokale vliegveld om daar met willekeurige reizigers op de foto te gaan. Die hebben dan ook géén idee wat hen overkomt. Het bleef niet alleen bij plaatjes schieten en het nabootsen van een heuse presentatie. Ook trad 1 van de fanatiekelingen op als bodyguard, anderen zongen de reizigers weer toe. Misschien herken je de beelden? Dat kan kloppen! Een aantal jaar geleden deden de fans van Malaga dit ook al. Check de video hieronder maar, uit 2018.

Gevallen grootmacht

De Andalusische club, waar in het verleden de Nederlanders Kiki Musampa (1999-2003), Joris Mathijsen en Ruud van Nistelrooy (beiden 2011/2012) speelden, is na de degradatie uit de Segunda Division actief in de Primera Federación.

Het onderkomen, stadion La Rosaleda, is met een capaciteit van ruim 30.000 toeschouwers 1 van de grootste arena's, samen met Estadio Municipal de Riazor van Deportivo la Coruña toen die club nog op het 3e niveau actief was, met zó veel zitplekken voor dat niveau. Vamos, Málaga.