🎥 | Memphis Depay wil heel graag dat je hem met deze vrouw ziet knuffelen

Marcel Roes • 20:13, 22-07-2023 / Laatste Update: 05:37, 12-12-2023

Memphis Depay heeft een vriendin! Althans, op Instagram deelde de 29-jarige aanvaller van Atlético Madrid een zwoele video. Daarin is te zien dat hij met een vrouw knuffelt in een zwembadje. Check de video hieronder.

Memphis' liefje is Coral Gutiérrez. Dat blijkt uit speurwerk van JuiceChannel. Het Spaanse model bouwt met een hoop bikinifoto's ook aan een carrière als influencer. De Instagram-teller staat momenteel op 45.600.

Wie filmt dit?

Gezellig allemaal en veel succes samen enzo. Maar we vragen ons 1 ding af: wie heeft dit gefilmd? De beelden zijn van hoog geschoten. Misschien met een bewakingscamera. Misschien door iemand die met opzet daar is gaan staan.

Maar wie het ook was: het moet zijn gebeurd in opdracht van Memphis. Want als een roddelblad dit had gefilmd, dan hadden de paparazzi het op hun eigen website geplaatst. Dan had Memphis het nu niet op zijn Instagram-pagina geplaatst.

Kortom: Memphis wil echt heeel erg graag dat we deze beelden zien. Misschien als boodschap richting een ex? Misschien om Gutiérrez op weg te helpen?