🎥| NBA-kampioen Klay Thompson at biertje bij MLB-game van broertje Trayce

Trevor Wagener • 11:17, 25-07-2022 / Laatste Update: 06:17, 12-12-2023

Basketballer Klay Thompson heeft de lachers op zijn hand gekregen in de Verenigde Staten. De 32-jarige shooting guard van Golden State Warriors was aanwezig bij de MLB-wedstrijd tussen LA Dodgers en San Francisco Giants en vermaakte aldaar het publiek door zijn biertje in 1 teug op te drinken.

Dit deed de van zijn vakantie genietende Thompson uiteraard toen de camera op hem gericht stond. Bij Dodgers speelt zijn broertje Trayce, en NBA-kampioen Klay kon het niet laten om in de 6e inning zijn biertje te atten. De video ging als vanzelfsprekend meteen viraal en zorgde voor de nodige reacties op social media.

Klay Thompson biertje atten

De ene reaguurder vond dat Thompson zijn drankje te langzaam opdronk, terwijl een ander zijn poging prima vond. "Is dit slowmotion? Anders kan je dit nauwelijks atten noemen", was een veelgelezen reactie.

Klay Thompson kende een prima jaar 2022. De vedette miste door knieblessures de voorbije 2 seizoenen en was net op tijd fit voor de playoffs van dit seizoen. Hij startte in alle 22 wedstrijden.