🎥 | Pirates-speler Castro raakt mobiele telefoon kwijt TIJDENS MLB-duel

Trevor Wagener • 11:57, 10-08-2022 / Laatste Update: 06:45, 08-01-2024

Pittsburgh Pirates-speler Rodolfo Castro zal bij de volgende MLB-wedstrijd wel een uitgebreide check doen of hij nog waardevolle spullen bij zich heeft als de wedstrijd op het punt van beginnen staat. In het duel met Arizona Diamondbacks (6-4-nederlaag) verloor de 23-jarige Castro plots zijn mobiele telefoon!

Terwijl Castro in de 4e inning naar het 3e honk gleed, viel zijn mobieltje uit zijn kontzak. Een ongelukje, aldus Castro tegen ESPN. "Ik denk niet dat er ook maar 1 honkballer is die de intentie heeft om zijn mobiel mee het veld op te nemen", aldus de man uit de Dominicaanse-Republiek. "Het was niet mijn bedoeling, nee."

Telefoon kwijt

Scheidsrechter Adam Hamari, die op het bewuste 3e honk stond, zag het tafereel gebeuren en gaf Castro zijn apparaat meteen terug. Castro gaf zijn mobiel op zijn beurt aan 3e honk-coach Mike Rebelo.

Pirates-manager Derek Shelton kon wel lachen om het foutje van Castro. "Dit is gewoon een jonge knul die een foutje heeft gemaakt. We gaan 'gewoon' verder, en zeggen hem dat dit natuurlijk niet kan", aldus Shelton. Zelf had hij nog nooit zoiets gezien. "Je houdt van het spelletje, blijft eromheen hangen en dan zie je iets dat je nog nooit eerder mee hebt gemaakt. Mooi!"