🎥 | Wie hebben we daar! Mo Ihattaren op vakantie met vrouw die aangifte tegen hem deed

Bart van der Wijst • 11:43, 08-04-2023 / Laatste Update: 05:31, 12-12-2023

Mo Ihattaren heeft weer eens een teken van leven gegeven. Of eigenlijk beter gezegd: dat deed zijn vriendin (of ex?) Yasmine Driouech voor hem. De voetballer van Juventus deed mee aan een TikTok van de vrouw. De huidige relatiestatus is niet helemaal bekend.

In februari van dit jaar zat Ihattaren nog een paar nachtjes in de cel nadat Driouech aangifte tegen hem deed van mishandeling. Een dag later wilde ze die alweer intrekken. Nu lijkt alles weer koek en ei.

Juventus

Dat Ihattaren op vakantie is gespot, betekent waarschijnlijk niet veel goeds voor zijn voetbalcarrière. De nog altijd pas 21-jarige middenvelder keerde begin 2023 terug naar Juventus nadat Ajax hem na het zoveelste incident beu was. In Italië lijkt Ihattaren het ook alweer te hebben verbrast. Er komt namelijk weinig voetbalnieuws over hem naar buiten.

De knipperlichtrelatie met Driouech gaat ondertussen vrolijk verder, al is niet iedereen daar even blij mee. "De familie van Ihattaren ziet inmiddels niets liever dat de relatie crasht, voor zover dat nog niet zo is", schreef het Algemeen Dagblad in februari.