📸 | Mountainbikester hit op OnlyFans: 'Wat ik wel niet voor deze kont heb moeten doen'

Yvo van Dorst • 14:15, 31-03-2023 / Laatste Update: 22:59, 11-12-2023

Tegenwoordig zie je steeds vaker dat vrouwelijke sportsters een account beginnen op OnlyFans. Zo is het fenomeen in de vechtsportwereld niet vreemd, maar ook de volleybalwereld is vertegenwoordigd op het platform. Ook de 1e mountainbikester is inmiddels te zien op OnlyFans, ontmoet Cecilia Sopeña.

De 37-jarige Sopeña komt uit het Spaanse Cartagena en is een E-MTB mountainbikester die haar kunsten ook laat zien op Instagram en Youtube. Opvallend is dat ze in die video's wel weinig verhullende outfits aan heeft op de fiets en dat zette ze door naar haar OnlyFans. Voor een kleine 34 euro per maand kun je de exclusieve beelden van de Spaanse klimster zien op het platform.

'Kont is te groot'

Sopeña werd in Spanje landelijk bekend door een haatreactie die ze op haar video's kreeg. "Een fan zei mij ooit: je kont is te groot! Weten die fans wel wat ik heb moeten doorstaan om zo'n kont te krijgen. Ik sukkel al jarenlang met mijn gewicht en toch fiets ik mee op landelijk niveau. Ik hou van wat ik doe en ik doe er niemand kwaad mee en met OnlyFans heb ik een flink bedrag kunnen verdienen", vertelt de 37-jarige Spaanse aan MARCA.