Nick Kyrgios heeft een nieuwe hobby: tennisser begint account op OnlyFans
i

Getty Images

Nick Kyrgios heeft een nieuwe hobby: tennisser begint account op OnlyFans

Noah Hoogenboezem • 18:50, 07-12-2023 / Laatste Update: 07:31, 07-01-2024

Nick Kyrgios is officieel nog altijd proftennisser, maar speelde in 2023 door blessures maar 1 partij. De Australiër mist ook de Australian Open in januari en dus heeft hij iets nodig om de tijd een beetje door te komen. Dat lijkt te zijn gelukt: Kyrgios heeft namelijk een deal gesloten met het platform OnlyFans.

Kyrgios maakt via zijn social media bekend dat mensen hem vanaf nu ook op OnlyFans kunnen volgen. Een abonnement is gratis en de tennisser belooft om zijn abonnees een 'kijkje achter de schermen' te geven. Op OnlyFans betekent dat vaak hele pikante beelden, maar de kans is klein dat Kyrgios daadwerkelijk dat soort beelden gaat delen. Het is ook niet bekend of zijn vriendin meedoet aan dit project.

Bad boy

Kyrgios haalde in 2022 de finale op Wimbledon, maar is daarna bijna alleen maar geblesseerd geweest. De Australiër valt sowieso meer op door zijn gekke acties dan om zijn goede tennisresultaten. Kyrgios staat niet voor niets bekend als de 'bad boy' van het tennis, dus dat we hem op OnlyFans terugzien is ook weer niet heel vreemd.