📸 | Dit is de (veel jongere) nieuwe vriendin van Gerard Piqué na break-up met Shakira
i

Screenshot Instagram @3gerardpique

📸 | Dit is de (veel jongere) nieuwe vriendin van Gerard Piqué na break-up met Shakira

Jeroen Rooseboom • 11:09, 26-01-2023 / Laatste Update: 22:26, 11-12-2023

Gerard Piqué heeft een nieuwe liefde. De voormalig verdediger van FC Barcelona en het Spaanse nationale elftal was al maanden verwikkeld in een wedstrijdje modder gooien met zijn ex-vriendin Shakira, maar ondertussen heeft Cupido wel raak geschoten voor de Spanjaard.

Hij presenteerde zijn nieuwe liefde op Instagram. Daar maakte hij officieel bekend dat hij een relatie heeft met de 23-jarige Clara Chia Marti. De verdediger had schijnbaar zin in een jongere vriendin, want zelf is hij 35 jaar oud. Volgens de Engelse roddelkrant The Sun hebben de 2 elkaar ontmoet via zijn evenementenbureau Kosmos. Daar werkt Clara bij de PR-afdeling. Ook is ze nog student.

Een bron meldt aan de krant dat de 2 geliefden al enige tijd met elkaar gaan, maar dat ze dat bewust stil hebben gehouden. "Mensen hebben ze geholpen om de relatie onder de radar te houden. Clara's social media is 'gewiped', zodat er geen foto's van haar te vinden zijn." En dat hebben ze goed gedaan, want de onderstaande foto's zijn de enige noemenswaardige op haar Instagram. Veel geluk in de liefde, Gerard!