Juice of slootwater? 'Rose Bertram (ex van Gregory van der Wiel) heeft dubbeldate met Kylian Mbappé'
i

ANP

Juice of slootwater? 'Rose Bertram (ex van Gregory van der Wiel) heeft dubbeldate met Kylian Mbappé'

Marcel Roes • 12:14, 05-08-2022 / Laatste Update: 00:57, 12-12-2023

Juicekanaal Juicechannel (strakke naam!) komt met de theorie dat Rose Bertram (de ex van Gregory van der Wiel) een dubbeldate had waarbij ook PSG-ster Kylian Mbappé aanwezig was. Nu is de vraag: is dit echt lekkere juice, of brak slootwater?

Het Belgische model Bertram, die 8 jaar een relatie had met voormalige PSG-verdediger Van der Wiel, postte op Instagram een story met een video van de Eiffeltoren. Très bien, maar wat heeft Mbappé daar mee te maken?

Juicechannel komt met deze theorie: "En heel toevallig post een goede vriend van Kylian Mbappe precies hetzelfde op zijn story, net zoals een vriendin van Rose Bertram. De kans is dus voor zo'n 99 procent dat Mbappé hier ook bij aanwezig is en ze genieten van een dubbeldate."

Brice Tchaga

Dat van die vriend blijkt te kloppen. Het gaat om Brice Tchaga, een kapper die vaak het haar van de sterspeler doet. Maar waarom zou de aanwezigheid van Tchaga ook wijzen op de aanwezigheid van Mbappé?

Kylian Mbappé

Daarvoor moeten we terug naar een iets eerdere IG-story van Juicechannel, als reactie op foto's die Bertram postte van haar vlucht naar Parijs. Juicechannel schreef:

"De kans is heel groot dat ze naar Kylian Mbappe vliegt. De 2 volgen elkaar sinds een tijdje op Instagram en zijn laatst samen gespot, wel in gezelschap van andere. Maar een gezamenlijke video van die avond heeft maar vrij kort op Instagram gestaan."

Ben je overtuigd?