'Rose Bertram wil zwanger worden van Kylian Mbappé, mensen om hem heen doorzien haar'
i

ANP

'Rose Bertram wil zwanger worden van Kylian Mbappé, mensen om hem heen doorzien haar'

Marcel Roes • 21:08, 30-12-2022 / Laatste Update: 02:25, 12-12-2023

Het model Rose Bertram brak eerder in 2022 met Gregory van der Wiel en volgens de roddelpers hing ze daarna verdacht vaak rond bij Kylian Mbappé. Het juicekanaal Juice Channel heeft vanuit Frankrijk wat smakelijke juice gekregen over de band tussen die 2.

Volgens het IG-roddelkanaal heeft Bertram met mooie praatjes ervoor gezorgd dat Van der Wiel 4 miljoen euro investeerde in een Turks bedrijf. Dat avontuur leverde niks op. Sterker nog: er zaten oplichters achter dat bedrijf, zodat Van der Wiel vermoedelijk naar de poen kon fluiten.

Stress

"Hiervan heeft Gregory veel stress gekregen terwijl Rose de hele wereld over vloog om te feesten en in contact te komen met andere voetballers", schrijft Juice Channel, dat voor deze info samenwerkt met het Franse AQABABE.

Zwanger

Toen het Bertram lukte om door te dringen tot het kringetje mensen rondom Mbappé, dacht ze geen tel na en verliet ze Van der Wiel meteen.

"Volgens een bron die dichtbij Rose Bertram staat wil ze zelfs zwanger worden van Kylian Mbappé", meldt het kanaal. "Zelfs als hij de dingen tussen hen niet wil formaliseren. De mensen rondom Mbappé zien al in dat Rose een spelletje speelt."

Betaalde liefde