Smakelijke anekdote Monica Geuze: 'Lars Veldwijk zei: 'Geef seintje als ik je moet redden''
i

ANP

Smakelijke anekdote Monica Geuze: 'Lars Veldwijk zei: 'Geef seintje als ik je moet redden''

Marcel Roes • 22:35, 06-01-2024 / Laatste Update: 14:18, 15-01-2024

Influencer Monica Geuze had tot 2019 een relatie met voetballer Lars Veldwijk. Sindsdien hadden beiden nieuwe veroveringen en affaires, maar bleven ze wel vrienden.

In een aflevering van de podcast Geuze & Gorgels vertelt Geuze een anekdote waarbij Veldwijk is betrokken. Ze leidt het in met de opmerking dat ze ook weleens met "oudere mannen" afspreekt. In dit geval had ze een date met een 20 jaar oudere man van buiten Nederland.

Lars Veldwijk

Geuze (28) en de oude snoepert waren in een restaurant. Plots kwam Veldwijk binnen. Stom toeval. "Er komt ineens iemand binnen en ik draai me om en het is de vader van Zara-Lizzy", zo verwijst Geuze naar hun dochter. "Die staat ineens naast me. Dus ik loop naar hem toe. En toen zei hij: 'Is dit je date?!'"

Daarna krijgt Veldwijk door dat de man geen Nederlands spreekt. Hij keek nog eens naar die ouwe bok en zei: "Als ik je moet redden moet je een seintje geven".

Dronken

Of Geuze van dat aanbod gebruik heeft gemaakt, dat vertelt ze niet. Maar haar date ging zich wel steeds merkwaardiger gedragen, na een paar drankjes te veel. "Die vent zakt bijna door zijn hoeven. Zo ontzettend dronken geworden", aldus Geuze.

Bij het verlaten van het restaurant viel hij "gewoon van de stoep voor de deur. Het was echt heel zielig. Want dan zie je gewoon best wel een man op leeftijd, die zichzelf niet onder controle heeft en op de stoep valt."

- Lees ook: Getrouwd? Koreaanse vriendin Lars Veldwijk post zoenfoto en gebruikt zijn achternaam