Sneijder wil Yo terugwinnen: 'Ze gingen samen een hapje eten'
i

Getty Images

Sneijder wil Yo terugwinnen: 'Ze gingen samen een hapje eten'

Brian Vesseur • 18:40, 01-04-2021 / Laatste Update: 04:24, 08-01-2024

Wesley Sneijder doet zijn uiterste best om Yolanthe Cabau terug te winnen. Het is lekker gossip allemaal, maar volgens Story hadden de twee laatst een dinertje samen. "Dat was intiem en gezellig", vertelde een bron aan Story.

Die bron vertelde ook dat ze sowieso nog veel samen zijn. Story weet dus ook dat de deur nog op een kier staat. Zelfs familie en vrienden zouden niet zeker weten of ze nu wel of niet bij elkaar zijn.

Foute vrienden

Sneijder had het in zijn biografie veel over Yo. Ook was hij heel eerlijk: "Er waren feesten en partijen, wanneer Yolanthe er niet was, met vrienden, foute vrienden, met vrouwen en drank. Het liep allemaal behoorlijk uit de hand. Mijn lichaam was daar, maar mijn hart altijd bij Yo."

In februari van dit jaar werd duidelijk dat niet alles in Sneijders boek werd gewaardeerd door Yolanthe. "Ik vind het niet fijn om dingen met de wereld te delen die een ander pijn kunnen doen. Wat win ik daarmee? Helemaal niks, want ik heb het al doorgemaakt en ik moet ermee dealen."

Koesteren

Yolanthe sloot toen, in gesprek met Grazia, mooi af: "Gelukkig kan ik terugkijken op een huwelijk waarin we ondanks alles elkaars beste vrienden waren. Het was echt. Dat koester ik voor het leven."