Suzanne Schulting en Sam van Rooyen over 1e ontmoeting: 'Als tieners getongd in de auto'
i

ANP

Suzanne Schulting en Sam van Rooyen over 1e ontmoeting: 'Als tieners getongd in de auto'

Marcel Roes • 19:25, 18-02-2023 / Laatste Update: 02:49, 12-12-2023

Suzanne Schulting heeft een relatie met Sam van Rooyen en ze ontmoetten elkaar bij Vandaag Inside, waar Sam werkt als redacteur. Dat is allemaal al bekend. Maar hoe verliep die 1e ontmoeting precies?

Bij RTL Boulevard doet het koppel een boekje open over die ene bijzondere dag dat direct de vonk oversloeg.

"Ik zag Sam pas voor het eerst toen ik bij visagie zat", zo begint de shorttrackster het verhaal. "Toen kwam Sam binnenlopen. Hij kwam met veel bombarie binnenlopen. Dat vond ik wel interessant."

Knapste vrouw

Daarna haakt Sam, zoon van schrijfster Heleen van Rooyen, in. Hij zegt: "Ik moet wel even kijken hoe ze eruit ziet. Ik wist niet heel veel van schaatsen. Vrijwel niks eigenlijk. Ik wist wel wie ze was. Het was echt de knapste vrouw die ik ooit in mijn leven had gezien."

Schulting pakt de draad op: "Ik sliep die avond in een hotel. Ik moest de dag erna in de buurt zijn voor sponsorverplichtingen. Toen zei Sam: zal ik je anders afzetten bij het hotel."

Tongen

Sam vervolgt met het meest juicy deel: "Er was gewoon een spanning. Toen hebben we de auto voor het hotel neergezet en als tieners een beetje lopen tongen in de auto."