Taxichauffeur vindt portemonnee Manuel Neuer, is vervolgens woedend over beloning
i

Getty Images

Taxichauffeur vindt portemonnee Manuel Neuer, is vervolgens woedend over beloning

Bart van der Wijst • 17:17, 22-07-2022 / Laatste Update: 23:16, 11-12-2023

Manuel Neuer is voor veel mensen een held, maar niet voor iedereen. Taxichauffeur Hazir S. is niet zo'n goede vrienden met de Duitse goalie. De taxichauffeur vond onlangs de portemonnee van Neuer en bracht hem terug, maar de beloning kon hem niet bekoren.

Tegenover Sky Germany deed de woedende taxichauffeur zijn verhaal. Hij noemde Neuer gierig.

What happened?

Een paar weken terug was Neuer samen met een vriend van hem passagier bij Hazir. Hij bracht het tweetal naar de gewenste bestemming, maar na afloop bleek dat Neuer zijn portemonnee in de wagen had laten liggen. "Neuers naam en adres stonden op de identiteitskaart", aldus de chauff. In de portemonnee zat ook nog eens 800 euro aan contant geld en een paar creditcards.

Hazir wilde de beurs van Neuer afgeven op het adres waar hij hem had afgezet, maar daar was de keeper niet meer. Via via kwam de taxichauffeur achter het adres van Neuers manager. Uiteindelijk leverde hij de portemonnee daar af.

Keepersshirt

Enkele weken later kreeg Hazir S. post van Manuel Neuer. Daarin zat een gesigneerd keepersshirt van Bayern München. Daar zouden een hoop mensen een moord voor plegen, maar Hazir niet. "Deze vindersloon is een grap", zei Hazir, die zo'n 120 kilometer reed om de portemonnee terug te brengen. "Ik heb 4 kinderen. Hier kan ik niks mee", brieste hij.

Officieel had Hazir recht op een vindersloon van 34 euro, maar met het loon dat Neuer verdient had hij handig wat meer moeite kunnen doen.