📸 | Check hier wat de huisgenoten van Tim Pieters verdienden met betjes op Hercules-held
i

PRO SHOTS / Shane Winsser

📸 | Check hier wat de huisgenoten van Tim Pieters verdienden met betjes op Hercules-held

Jeroen Rooseboom • 08:30, 22-12-2023 / Laatste Update: 20:01, 08-01-2024

De huisgenoten van Tim Pieters, de doelpuntenmaker van Hercules in de bekerstunt tegen Ajax, zijn donderdagavond rijk geworden. Na afloop bleek dat zij geld in hadden gezet op een doelpunt van hun huisgenoot én een overwinning van Hercules. De quotering daarvoor was 751.00. Eentje van hen zette er 15 euro op in, waardoor hij €11.265 rijker is.

Zie ook: 🎥 | Feestende Hercules-spelers slopen dugout in Galgenwaard na bekerstunt

Na afloop van de wedstrijd bevestigde Pieters het verhaal bij ESPN. "Er zijn wel jongens die wat hebben ingezet", erkende de maker van de 1-0 en de 2-0. "Ik zei tegen ze: het kan gebeuren vanavond. Dus ik denk dat we een mooie vakantie tegemoetgaan", zei hij met een knipoog.

Wie is Tim Pieters, de Hercules-beul van Ajax?

Spagaat

De helft van het studentenhuis, 12 man, is voor Ajax. "Na lang twijfelen kwamen ze toch tot de conclusie dat het feest voor ons heel leuk zou zijn, dus kwamen ze toch bij ons uit", zei Pieters, die flink feest gaat vieren. "Van God los. Ik kan helemaal los, perfect", waren zijn laatste woorden.

Betjes

Veel van de huisgenoten durfden het dus ook nog aan om een betje te zetten. De eerste screenshots stromen inmiddels binnen en zo is dus ook al te zien wat sommige gasten hebben gekregen. De een durfde maar 2 euro aan, de andere zette 15 in, maar 1 ding is zeker. Een gedeelte van het geld zal bij de meesten vannacht al zijn opgegaan!