'Trent Alexander-Arnold huurt bodyguard en privédetective in vanwege stalker'
Trent Alexander-Arnold © Getty Images

'Trent Alexander-Arnold huurt bodyguard en privédetective in vanwege stalker'

11:19, 24-02-2024 / Laatste Update: 11:19, 24-02-2024

Trent Alexander-Arnold zou volgens het Engelse tabloid The Sun beveiliging hebben ingehuurd, omdat hij last heeft van een 'sex-crazed' stalker. De vrouw zou hem en zijn familie bombarderen met allerlei vieze berichten.

De vrouw zou hem al een jaar achterna zitten, schrijft The Sun. Daarom heeft de voetballer van Liverpool een bodyguard en een privédetective ingehuurd. Hij zou zelfs zo ver zijn gegaan om een nieuw telefoonnummer te nemen en om camerabeveiliging rond zijn woning op te hangen. Ook wordt zijn post gecheckt, nadat hij bizarre brieven kreeg.

Niks delen op social media

De vrouw zou zijn opgedoken bij het trainingscomplex van Liverpool, zijn huis en TAA's favoriete restaurants. Daarom heeft de 25-jarige verdediger het advies gekregen om niks van waar hij is te delen op social media. Leden van zijn familie hebben ook expliciete berichten gekregen.

Liverpool is op de hoogte van de situatie van hun speler en ze geven hem 'volle support', zegt een bron tegen The Sun. Een bron zegt tegen de krant: "Dit maakt het leven van Trent al meer dan een jaar tot een hel. Deze vrouw terroriseert hem en zijn familie met expliciete berichten."

Niet beïnvloeden

"Ze heeft zijn nummer bemachtigd en belt hem eindeloos. Ook stuurt ze expliciete brieven en obscene dingen naar zijn huis. Het is een hele vervelende tijd en Trent doet er alles aan om het niet zijn prestaties op het veld te laten beïnvloeden."