Vergeet het niet! Deze maandagavond allerlaatste uitzending Veronica Inside
i

ANP

Vergeet het niet! Deze maandagavond allerlaatste uitzending Veronica Inside

Eimert Pruis • 13:44, 20-12-2021 / Laatste Update: 00:37, 12-12-2023

Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen zijn vanavond voor het laatst op televisie in Veronica Inside. In 2022 gaat het trio verder met een dagelijks programma bij SBS 6. Maandagavond is de allerlaatste uitzending van Veronica Inside.

Het programma heeft jarenlang het voetbaldebat gedomineerd en de kroegpraat van het drietal met wisselende gasten won zelfs een Televizier Award. Voetbal International, VI en nu Veronica Inside heeft vaak voor goede kijkcijfers gezorgd en het is dus niet gek dat John de Mol van Talpa graag verder wil met Genee en co.

Ruzies of niet, ze gaan gewoon door

Ondanks alle ruzies zijn de 3 namelijk wel erg dol op elkaar. Zeker als ze elke maand naar de bankrekening kijken. Hoewel Derksen al meerdere malen zijn tv-pensioen heeft aangekondigd en Genee al vaak heeft gedreigd met een vertrek zijn ze ook volgend jaar gewoon op de buis te zien. Dagelijks zelfs.

Maar eerst het afscheid van Veronica Inside en natuurlijk ook van de bands. De verschillende groepen kregen altijd ruim de tijd om muzikaal het programma aan te kleden. Bij het dagelijks programma op SBS 6 komen de bands niet meer terug.