📸 | Hoe is het mogelijk: dit is de vriendin die Nick Kyrgios 'getemd' heeft
i

Getty Images

📸 | Hoe is het mogelijk: dit is de vriendin die Nick Kyrgios 'getemd' heeft

Yvo van Dorst • 14:27, 09-03-2023 / Laatste Update: 22:00, 11-12-2023

Volgens Nick Kyrgios lijkt zijn vriendin het onmogelijke bij hem te hebben gedaan. Zijn nieuwe liefde Costeen Hatzi zou hem rustiger hebben gekregen sinds ze een relatie hebben. Dit is volgens Kyrgios wel alleen het geval buiten het tennisveld.

"Mijn vriendin heeft me goed weten te temmen en ze staat volledig achter mij", vertelt Kyrgios in gesprek met comedian Jon-Bernard Kairouz. Kyrgios moet zelfs, zoals alle vriendjes van influencers, foto's en filmpjes maken van zijn vriendin. "Dat is eigenlijk wat ik doe in mijn vrije tijd ja. Constant foto's en video's maken in het centrum van Sydney."

Geen tennisfan

Om de beroemdheid was het Hatzi in ieder geval niet te doen. In de Netflix-serie Break Point vertelt de influencer dat ze geen fan is van tennis. "Voor ik een relatie met hem kreeg, had ik nooit een tenniswedstrijd gezien. We zijn nu ongeveer 2,5 maanden samen en we hebben het heel erg leuk. We hebben elkaar online ontmoet."

Wie is de vriendin van Nick Kyrgios?

Costeen Hatzi is de vriendin van tennisser Nick Kyrgios. Ze is een psychologiestudente uit Sydney (Australië), maar ze is het bekendst van haar Instagram. De influencer maakt haar fans blij met zonnige foto's die, naar alle waarschijnlijkheid, door Kyrgios zijn gemaakt. Sinds hun relatie wijkt de bloedmooie Australische niet meer van zijn zijde en maakte ze dus ook haar Netflix-debuut in Break Point.