Wesley Hoedt en Emma Heesters zijn weer samen
i

ANP

Wesley Hoedt en Emma Heesters zijn weer samen

Bart van der Wijst • 18:39, 19-11-2023 / Laatste Update: 15:12, 07-01-2024

Nieuws uit showbizzland: voetballer Wesley Hoedt en zangeres Emma Heesters zijn weer samen. Dat blijkt uit een Insta-post van de centrale verdediger van Watford. Daarin blikt Hoedt terug op de periode waarin het allemaal wat moeizamer ging tussen hen. Dat had volgens hem een oorzaak: hij was gehackt.

"Ik heb nooit openbaar gereageerd op een van de beweringen en beschuldigingen die over mij zijn gedaan. Maar nu is het tijd om de feiten recht te zetten", begint Hoedt zijn verhaal.

Vreemdgaan

Heesters beëindigde de relatie met Hoedt omdat hij zou zijn vreemdgegaan. Niets van waar, zegt Hoedt. "Gedurende onze relatie ben ik nooit ontrouw geweest aan Emma en zou ik nooit iets hebben gedaan om het diepe respect dat ik voor haar heb te ondermijnen."

Gehackt

Volgens Hoedt was er geknoeid met zijn inloggegevens. "Helaas is veel van mijn privé-informatie, inclusief de wachtwoorden die ik voor mijn sociale media gebruikte, gecompromitteerd geraakt, waardoor ik in een onjuist en ongunstig daglicht ben komen te staan", gaat hij verder.

Lees ook: ‘Wesley Hoedt en Emma Heesters zijn na cheatbreuk stiekem nog bij elkaar’

Wesley Hoedt en Emma Heesters weer samen

"Het is een moeilijke tijd geweest en een periode die ik achter me wil laten. Emma en ik zijn een tijdje uit elkaar geweest, maar we zijn allebei dankbaar dat we elkaar weer hebben gevonden. Geen van ons beiden zal nog verdere publieke verklaringen over deze kwestie geven."