Marcel Roes • 18:18, 16-10-2023 / Laatste Update: 12:00, 07-01-2024

Wesley Sneijder lijkt een tikje wispelturig. Hij zou wel en toen niet en toen wel en toch weer niet aan de slag gaan bij Ajax. En qua romantiek wordt de Oranje-recordinternational ook telkens met anderen gespot.

Maar er is een kansje dat Wes ditmaal wel beet heeft in de zee der liefde. Hij wordt nu namelijk meerdere keren met dezelfde vrouw gespot.

Wesley en Romy

Onze vrienden van Instagram-juicekanaal Reality.FBI zoomden in op een post van Romy Lukassen. In de weerkaatsing van haar zonnebril zagen ze de grote Wes himself!

De 2 blijken in Casablanca te zijn. Daar, in Marokko, viert Lukassen haar verjaardag. Volgens het kanaal zijn er wel familieleden bij, maar geen andere vrienden van Romy − behalve Sneijder!

Gezellig

Reality.FBI schrijft: "Weet inmiddels uit betrouwbare bron dat Romy Lukassen niet meer met haar ex is en dat zij het 'gezellig' heeft met Wesley Sneijder."

Wesley Sneijder op Instagram

In augustus 2023 postte Sneijder op Instram een story waarop hij en Lukassen samen te zien waren. Dat was ongebruikelijk: in al zijn andere posts liet hij niks zien van (vermoedelijke) flirts.