BAAS! Barney WINT Players Championship 3 na waanzinnige finale

27 februari 2021

Wat een ongelooflijke baas is Raymond van Barneveld! De 53-jarige darter heeft NU al zijn 1e toernooi gewonnen bij de PDC sinds zijn comeback. In Bolton ging het heel de dag super lekker met Barney bij Players Championship 3 en dat bekroonde hij met de eindzege, door Joe Cullen in een lekkere finale te verslaan: 8-6.


In de finale ging het snel mis voor Van Barneveld. Hij keek tegen een 2-0 achterstand aan, maar wist die op tijd weg te poetsen. Bij een gelijke stand op 4-4 deed Cullen iets fenomenaals. Met Van Barneveld op dubbel-12 smeet hij een 119-finish uit. Daarmee was de toon gezet.

Bekijk het interview na de finale met Van Barneveld

Een leg later liet Barney zien waarom HIJ 5-voudig wereldkampioen is. Hij ramde een 144-finish in het bord. Na enkele rommelige legs bereikte de finale het ABSOLUTE hoogtepunt: Van Barneveld gooide bij een 7-6 stand de beslissende dubbel raak. Wat een FENOMEEN!

Barney heel de dag on ๐Ÿ”ฅ
De eerste 2 dagen ging het nog niet al te best met Van Barneveld in Bolton bij de Super Series, maar op dag 3 was hij helemaal los. Hij versloeg Krzysztof Kciuk (6-3), Rob Cross (6-5), Mervyn King (6-5), Darius Labanauskas (6-1), Alan Soutar (6-2) en Ian White (7-3) om uiteindelijk de finale te bereiken. Daarin was hij dus te sterk voor Cullen.