Gerwyn Price emo en boos na WK-exit: ‘Weet niet of ik dit toernooi ooit nog ga spelen’

1 januari 2023

Gerwyn Price zit in zak en as. De Welshman ging op nieuwjaarsdag hard onderuit in de WK-kwartfinale tegen de Duitser Gabriel Clemens (5-1) en had het tijdens zijn partij constant aan de stok met het publiek. Na afloop schreef Price op Instagram zijn frustraties van zich af.


"Het is frustrerend", schreef Price in zijn story. "Dit is het toernooi waar je je een jaar lang op voorbereidt." Ook kregen de bezoekers in het Alexandra Palace ervan langs. Price werd volop uitgejouwd en toegeschreeuwd waarna hij voor het begin van de 5e set een koptelefoon opzette. "Jammer dat ik niet mijn eigen spel mocht spelen", zei hij daarover.

Publiek v Price
De gadget werd vervangen door groene oordoppen, maar alsnog kegelde Clemens hem van het podium. "Heel veel succes aan de anderen die er nog in zitten", besloot Price sportief, voordat hij zijn boosheid nog verder uitte. "Ik weet niet of ik ooit nog op dit event (het WK) zal spelen."

Gerwyn Price IG Story Reactie WK Exit Clemens Publiek
Wil jij volgend jaar zelf genieten van de sfeer en het schitterende darten in Ally Pally? Met Sportreizen.com ben je altijd verzekerd van officiële tickets. Schrijf je hier in om als eerste op de hoogte gebracht te worden van alle mogelijkheden voor zo'n heerlijke reis naar het WK darts in Londen!