📸 | Avondje Ally Pally voor Donny van de Beek: Nederlander op de foto met Luke Littler
i

Getty Images

📸 | Avondje Ally Pally voor Donny van de Beek: Nederlander op de foto met Luke Littler

Bart van der Wijst • 14:42, 28-12-2023 / Laatste Update: 21:01, 07-01-2024

Donny van de Beek was woensdagavond in Alexandra Palace voor het WK darts. De Nederlandse middenvelder van (nu nog) Manchester United moedigde Michael van Gerwen aan en ging op de foto met sensatie Luke Littler. De 16-jarige darter deelde de foto op zijn Instagram.

Lang duurde de avond in Londen niet voor Van de Beek, want Littler, Van Gerwen en later wereldkampioen Michael Smith wonnen in rap tempo. Dus kon hij op tijd weer huiswaarts.

Laatste weken in Engeland?

Van de Beek lijkt voorlopig bezig aan zijn laatste weken in Engeland. Het Duitse Eintracht Frankfurt wil de middenvelder verlossen van de bank bij Manchester United. De 26-jarige Nederlander speelde dit seizoen maar 21 minuten mee bij de ploeg van manager Erik ten Hag. Vooralsnog ontbreekt er nog witte rook uit Duitsland, maar het lijkt er sterk op dat Van de Beek het komende half jaar in Frankfurt voetbalt.

Littler

Van de Beek zag Littler met 4-1 winnen van de Canadees Matt Campbell. In de volgende ronde treft de 16-jarige Engelsman mogelijk Raymond van Barneveld. Dan moet de Nederlander wel winnen van Jim Williams uit Wales. Littler droomt alvast vooruit van een confrontatie met Barney. "Zelfs als ik van Barney zou verliezen, zou ik me nog een winnaar voelen", zei Littler.

De foto van Littler en Van de Beek