Clemens vol vertrouwen over match tegen Price: 'Ik kan hier en daar gevaarlijk zijn'
i

Getty Images

Clemens vol vertrouwen over match tegen Price: 'Ik kan hier en daar gevaarlijk zijn'

admin • 11:57, 01-01-2023 / Laatste Update: 01:11, 08-01-2024

Nu Gabriel Clemens Duitse geschiedenis heeft geschreven op het WK Darts, kijkt hij vol goede moed uit naar zijn kwartfinale partij tegen Gerwyn Price. Dankzij zijn 4-1 winst op Alan Soutar mag hij zich de 1e Duitse kwartfinalist ooit noemen.

Clemens zei na afloop van zijn wedstrijd tegen Soutar dat hij de wedstrijd voor zijn gevoel volledig onder controle had. "Eigenlijk heb ik nooit gedacht dat ik op de 1 of andere manier zou kunnen verliezen", zei de 'German Giant' tegen Sport1.

Price volgende tegenstander

In de kwartfinale wacht Clemens een zware tegenstander: Gerwyn Price. Ondanks dat Price de huidig nummer 1 van de wereld is, kijkt de Duitser ontspannen vooruit: "Ik heb 3 goede wedstrijden gespeeld. Als ik weer kan presteren en er op de juiste momenten sta, dan kan ik hier en daar gevaarlijk zijn."

Wil jij volgend jaar zelf genieten van de sfeer en het schitterende darten in Ally Pally? Met Sportreizen.com ben je altijd verzekerd van officiële tickets. Schrijf je hier in om als eerste op de hoogte gebracht te worden van alle mogelijkheden voor zo'n heerlijke reis naar het WK darts in Londen!