🎥 | Polonaise! Jerry Hendriks maakt publiek bij darttoernooi dol met 'Engelbewaarder'

Trevor Wagener • 16:02, 22-08-2023 / Laatste Update: 22:36, 08-01-2024

Darter Jerry Hendriks staat, niet alleen voor zijn kunsten met de pijlen, zowat gárant voor een gezellige tijd: de 34-jarige darter vermaakte het voorbije weekend de aanwezigen bij de Zwaantje Masters in het gelijknamige Eindhovense café. Op beelden is te zien hoe, hoe kan het eigenlijk ook anders, Electric de zaal volop meekrijgt. "Ik weet nuuuu".... Polonaise!

Het is niet de 1e keer dat de gangmaker bij een toernooi of op lokale dartsavonden de microfoon in de handen gedrukt krijgt. In Eindhoven droeg Hendriks de superhit 'Engelbewaarder' van Marco Schuitmaker voor. Op Facebook schreef Hendriks te hebben genoten van de feestavond.

Zie ook: ex-profvoetballer die meedeed aan Temptation-Island covert superoud levensliedje

Nóg een Engelbewaarder

"Heb vrijdag de presentatie en leiding mogen doen van deze extreem leuke en gezellige sponsoravond", aldus Hendriks, die ook de aanwezige dartvedettes bedankte voor hun aanwezigheid. "De lineup was perfect met Ricky Evans, Steve Beaton, Wayne Mardle, Colin Lloyd, Mervyn King en Ian White." Die laatste prolongeerde uiteindelijk met succes zijn Zwaantje Masters-titel.