🎥​ | Deze deelnemer op het WK darts viert elke gewonnen leg op een bijzondere manier

Noah Hoogenboezem • 22:10, 04-12-2023

De Zuid-Afrikaanse darter Simon Adams doet deze maand mee met het WK darts van de PDC. De manier waarop hij zich daarvoor plaatste was al erg bijzonder, maar hij valt ook door iets anders op. Adams viert het winnen van elke leg namelijk op een hele bijzondere manier.

Check ook: Speelschema WK darts 2024

De Zuid-Afrikaan deed maandag mee aan de Modus Super Series om zich voor te bereiden op het WK. Hij won 2 potjes, maar de dartsliefhebbers was iets heel bijzonders opgevallen. De darter vierde elke gewonnen leg op dezelfde manier. Hij hield zijn handen naast elkaar met de handpalmen omhoog.

Religieus

Het ziet eruit alsof hij gaat bidden en de kans is vrij groot dat hij daadwerkelijk op deze manier God wil bedanken. Adams is namelijk vrij religieus als we zijn social media bekijken.

Wonder

Adams won het kwalificatietoernooi in Zuid-Afrika en daar had hij de hulp van boven ook hard nodig. Zijn tegenstander bij de laatste 16 kreeg 18 (!) wedstrijdpijlen, maar miste ze allemaal.

WK

Op het WK speelt de Zuid-Afrikaan in de eerste ronde tegen Ricky Evans. Als hij die partij weet te winnen, moet hij in de volgende ronde tegen Nathan Aspinall.