📸 | Dit is de familie van de 16-jarige dartsensatie Luke Littler
i

Getty Images

📸 | Dit is de familie van de 16-jarige dartsensatie Luke Littler

Brian Vesseur • 20:50, 03-01-2024 / Laatste Update: 03:54, 06-01-2024

Luke Littler maakt zich op voor de finale van het WK darts. En dat terwijl de 16-jarige dartsensatie zijn debuut maakt op het grootste darttoernooi. Zijn vriendin en familie komen steeds vaker in beeld. De familie is er elke wedstrijd bij om de jonge Luke Littler aan te moedigen.

Ongetwijfeld zijn ze er woensdagavond ook weer bij, als Littler de finale speelt tegen Luke Humphries. Beide heren kunnen er voor het eerst met de titel vandoor gaan. Voor de winnaar ligt nog 500.000 pond te wachten, terwijl de finalisten in ieder geval al zeker zijn van 200.000 pond.

Familie van Luke Littler

Luke heeft een oudere zus, Caitlin, en nog een broer, Harry. Zeker Harry vermijdt graag de publiciteit, van Caitlin zien we nog wel eens een schimp terug. Haar social media-accounts zijn wel afgeschermd. Zijn ouders uitten hun trots wél op social media. Moeder Lisa Littler en vader Anthony Buckley tweetten nog weleens wat over hun zoon. Een OnlyFans-model vond het zelfs nodig om onder moeder Lisa - die iets over haar zoon tweette - te reageren.

Vriendin van Luke Littler

Dan hebben we ook nog de vriendin van de 16-jarige Littler. Hij gaat met de 21-jarige Eloise Milburn, die zelf ook dartster is.

Papa Littler, Anthony Buckley:

Vriendin Littler, Eloise Milburn:

Vriendin Littler, Eloise Milburn:

Mama Littler, Lisa Littler: