Gestopte oud-wereldkampioen Adrian Lewis: 'In 2024 nog niet terug in dartswereld'
i

ProShots

Gestopte oud-wereldkampioen Adrian Lewis: 'In 2024 nog niet terug in dartswereld'

Joris Kaper • 11:42, 05-12-2023

Tweevoudig wereldkampioen darts Adrian Lewis keert in 2024 nog niet terug in de dartswereld. Althans, zo ziet het er nu naar uit. Dat zei Lewis tijdens de Night of Champions, een evenement waar alle 11 PDC-wereldkampioenen samenkwamen om terug te kijken op de afgelopen 30 WK-edities.

Aangemoedigd door de aanwezige fans bij het evenement, besloot presentator Wayne Mardle aan Jackpot te vragen naar zijn comeback. "Op dit moment heb ik nog geen plannen. We zullen zien. Ik kan niets beloven", zo antwoordde Lewis volgens Oche180. Tekst loopt door onder de tweet

Hobby's

Voorlopig zal Lewis zich dus nog bezighouden met onder meer vissen, een andere tak van sport waarin hij ook 'big fishes' kan vangen. Maar gelukkig gaat het goed met de darter, die afgelopen jaar 25 kilo afviel.

Tijdelijke pauze

Lewis liet in april van dit jaar weten even te stoppen met darts omdat hij rust nodig had. Hij werd 2 keer wereldkampioen en won daarnaast ook nog de European Championship in 2013 en de UK Open in 2014. Samen met Phil Taylor won hij ook nog 4 keer de World Cup of Darts. Lewis deed 10 keer mee aan de Premier League of Darts, maar de laatste keer was al in 2017.