Hoe laat beginnen de finales van het WDF WK op Lakeside?
i

ProShots

Hoe laat beginnen de finales van het WDF WK op Lakeside?

Joris Kaper • 09:35, 10-12-2023 / Laatste Update: 16:27, 05-01-2024

Het WK van dartsbond WDF op Lakeside (vroeger georganiseerd door de BDO) is vooralsnog redelijk geslaagd voor de Nederlanders. In 3 van de 4 finales staat namelijk een Nederlander! Chris Landman staat in de finale bij de mannen, Aileen de Graaf bij de vrouwen en talent Bradley van der Velden staat in de finale bij de jongens. Hoe laat beginnen de finales van het WDF WK darts op Lakeside?

Hoe laat beginnen de finales van het WDF WK darts op Lakeside?

Om 18.00 uur staan Aurora Fochesato en Krisztina Turai in de meisjesfinale en dat is tevens de enige finale waar geen Nederlander in te zien is. Daarna staat Nederlander Bradley van der Velden tegenover Adam Dee in de finale bij de jongens.

Tijdstip finale vrouwen

Aileen de Graaf staat om 18.30 uur in de finale van de vrouwen op het WK van de WDF. De Graaf heeft de lastige taak om Beau Greaves te verslaan, de huidig wereldkampioen bij het WDF.

Tijdstip finale mannen

De avond wordt afgesloten door de finale bij de mannen. Chris Landman versloeg in de halve finale landgenoot Jelle Klaassen en moet in de finale zien af te rekenen met de Belg Andy Baetens. Die finale staat gepland om 21.00 uur.

Gratis livestream

Het WK darts van de WDF wordt niet uitgezonden op tv, maar er is wel een gratis livestream beschikbaar! Op het Youtubekanaal van de WDF kan je de finales live volgen!