Luke Littler kan weer doen wat hij het liefst doet: 'Lekker op mijn Xbox spelen'
i

Pro Shots

Luke Littler kan weer doen wat hij het liefst doet: 'Lekker op mijn Xbox spelen'

Yvo van Dorst • 15:02, 06-01-2024 / Laatste Update: 07:10, 15-01-2024

Luke Littler was na afloop van de WK-finale teleurgesteld, maar toch ook lichtelijk opgelucht. De darter kreeg een storm aan aandacht over zich heen tijdens het toernooi en is toch ook blij dat hij weer op zijn Xbox kan spelen.

Voor de finale deed The Nuke ook nog wat games, maar na afloop had hij er pas echt goed tijd voor. "Net voor de finale heb ik nog even football manager gespeeld, maar nadien was ik heel blij dat ik thuis opnieuw op mijn Xbox kon spelen." Littler verloor uiteindelijk de eindstrijd met 7-5 van Luke Humphries.

Vergeten

Je zou denken dat Littler zijn Xbox ook mee had kunnen nemen naar zijn hotelkamer in Londen. De Engelsman rekende er nou niet echt op dat hij het einde van het toernooi zou halen. "Ik had hem zeker niet meegenomen naar het WK. Waarom? Omdat ik nooit had gedacht dat ik zo ver zou komen."

World Darts Championship finalist, Luke 'The Nuke' Littler, talks through his pre-match ritual and his disappointment in not being able to play X-Box through the championships! pic.twitter.com/ZrWhlIGZHb

— Good Morning Britain (@GMB) January 4, 2024