Luke Littler krijgt gratis kebab voor het leven als hij WK darts wint
i

Getty Images

Luke Littler krijgt gratis kebab voor het leven als hij WK darts wint

Bart van der Wijst • 15:25, 29-12-2023 / Laatste Update: 02:31, 05-01-2024

Luke Littler heeft er een extra motivatie bij om het WK darts te winnen. Het 16-jarige dartstalent staat bij zijn debuut al in de vierde ronde, waarin hij speelt tegen Raymond van Barneveld of Jim Williams. Littler houdt van een kebabje hier en daar en daar heeft een keten in Londen slim op ingespeeld. Kebhouze biedt Littler gratis kebab voor de rest van zijn leven aan als hij het WK wint.

De kebabsoap begon allemaal na de eerste overwinning van Littler op het WK. Hij vierde de overwinning op Christian Kist met een dürüm. Na zijn zege op Matt Campbell in de derde vroeg hij aan het publiek: "Willen jullie zien dat ik kebab haal?"

- Dit is het speelschema van het WK darts

- Dit is het prijzengeld op het WK darts

Gratis kebab

"Nadat we hoorden dat Luke niets liever doet dan kebab eten om een overwinning te vieren, moesten we hem een aanbod doen dat hem verder zou aanmoedigen om het WK te winnen", zegt Giulio Paternò, hoofd marketing van Kebhouze tegen Daily Star. "Hopelijk zorgt de levenslange voorraad van onze premium kebabs voor meer munitie om door te gaan het wereldkampioenschap in Ally Pally te winnen. We wensen Luke veel succes - de volgende is voor ons!"

Favoriete kebab

Bij Sky Sports kreeg Littler de vraag hoe zijn favoriete kebab eruitziet. Het hoeft voor hem niet pittig of met knoflooksaus. "Gewoon standaard mayonaise, sla en een wrap", aldus de sensatie.