🎥 | Luke Littler slaat terug na kritiek op relatie: 'Of iemand dat nu leuk vindt of niet'
i

PDC Darts

🎥 | Luke Littler slaat terug na kritiek op relatie: 'Of iemand dat nu leuk vindt of niet'

Bart van der Wijst • 21:04, 04-01-2024 / Laatste Update: 11:30, 15-01-2024

Luke Littler heeft in de Engelse media moeten reageren op zijn relatie met de 5 jaar oudere Eloise Milburn. Over Het Kanaal ontstond kritiek vanwege het leeftijdsverschil van de 16-jarige darter en zijn vriendin. Zelfs de moeder van Eloise moest haar verhaal doen in de Engelse pers. Littler zelf gaat niks veranderen, zo zegt hij.

"We zullen bij elkaar blijven, of iemand dat nu leuk vindt of niet. Wij hebben er geen last van", sprak hij na een vraag of hij en zijn vriendin closer zijn geworden door alle verhalen. Het stel leerde elkaar kennen via de Xbox, waarbij ze het spelletje EAFC speelden.

Schoonmoeder reageert op kritiek

In Engeland vonden ze Eloise maar een golddigger. Niets van waar, oordeelde haar moeder. "Er zijn online veel verschrikkelijke dingen gezegd over mijn dochter", sprak Amanda Milburn. "Mijn man Phil en ik zijn daar erg boos over. Eloise is van allerlei dingen beschuldigd en dat ze alleen maar bij Luke is voor zijn geld en de roem. Dat zijn alleen maar leugens en is walgelijk"

De haatberichten vond Milburn te ver gaan. "Ze is niet voor die redenen bij hem. Zijn geld en roem boeit haar niet, ze is met hem omdat ze hem leuk vindt. Zo simpel is het."

Bekijk hier het item van Sky waar Littler reageert op zijn relatie: