OnlyFans-model over kerstfoto Luke Littler (16): 'Mag me hebben als hij oud genoeg is'
i

Getty Images

OnlyFans-model over kerstfoto Luke Littler (16): 'Mag me hebben als hij oud genoeg is'

Marcel Roes • 18:47, 26-12-2023 / Laatste Update: 12:27, 05-01-2024

Luke Littler (16) is de grote sensatie van het eerste blok van het WK darts. Niemand anders viel in de wedstrijden voor Kerstmis zo op als de jonge Engelsman. Niet alleen gooit hij waanzinnige gemiddeldes, ook gedraagt hij zich op het podium als een ervaren en bepaald niet verlegen rot.

Luke the Nuke, die na de kerstbreak in de 3e ronde speelt tegen Matt Campbell, ging zoals zoveel WK-deelnemers even terug naar huis om de feestdagen met familie door te brengen. Zijn moeder zette een foto op X, waarop is te zien dat de tiener vol aandacht zijn kerstcadeaus bekijkt.

Kerstcadeaus

Het is een vertederende foto: op het podium is Littler nu al zo zelfverzekerd, genadeloos en intimiderend. Een uniek talent. Maar op de foto zien we een normale jongen die dezelfde dingen doet als miljoenen andere kinderen.

De respons op de foto was daardoor positief. Toch zaten er een paar gekke replies tussen, bijvoorbeeld van vrouwen die reclame maken voor hun account op OnlyFans. Dat is een platform voor blootfoto's en video's.

Oud genoeg

Ene Cleopatra (@Cleoyourlatina) schrijft: "Vertel hem dat hij mij kan hebben als hij oud genoeg is." Een erg smakeloze tekst bij een foto van een minderjarige die kerstcadeaus uitpakt. Het regent dan ook afkeurende reacties. Het woord dat daarin het meest wordt gebruikt is "nonce". Dat is Engelse straattaal voor een zedendelinquent.

Check hier het schema van het WK darts 2024.