Raymond van Barneveld REAGEERT voor het eerst sinds nederlaag: 'Ik kom sterker terug!'
i

Lawrence Lustig/PDC

Raymond van Barneveld REAGEERT voor het eerst sinds nederlaag: 'Ik kom sterker terug!'

Eimert Pruis • 20:34, 24-12-2021

Raymond van Barneveld heeft voor het eerst gereageerd na zijn pijnlijke nederlaag tegen Rob Cross in de 2e ronde van het WK darts. "Ik voel nog steeds alle motivatie om door te gaan en zal sterker terug komen", zei Barney op Instagram.

"De wedstrijd van gisteren is niet geëindigd zoals ik had gedacht. Het was emotioneel om weer op het podium te staan en al die fans te horen die mijn naam schreeuwden", vertelt Van Barneveld in zijn relaas op social media. "Ik heb hier zo hard voor gewerkt de laatste maanden."

Army krijgt dank

Barney wil zijn army ook bedanken. "Ik wil alle fans die erbij waren en diegene die mij steunen hier op social media bedanken voor de support. Ik ben jullie zo dankbaar."

En voor de mensen die bezorgd waren dat Van Barneveld weer een einde aan zijn loopbaan zou maken heeft hij ook nog nieuws: "Ik voel me nog gemotiveerd genoeg om door te gaan en zal volgend jaar sterker terug komen."

De beste wensen van Barney

En om in stijl af te sluiten had Van Barneveld ook nog een wens voor ons. "Ik wens jullie allemaal een prachtig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar. 2022 we komen eraan!"