📸 | Verklapt de PDC met deze poster al de line-up voor de Premier League?
i

Getty Images

📸 | Verklapt de PDC met deze poster al de line-up voor de Premier League?

Bart van der Wijst • 22:54, 03-01-2024 / Laatste Update: 16:04, 05-01-2024

De PDC maakt daags na de WK-finale tussen Luke Littler en Luke Humphries het deelnemersveld voor de Premier League Darts bekend. Maar het is de vraag of dat nog nodig is na de teaser die ze deelden. Daar zijn namelijk 8 hoofden te zien en dartfans hebben inmiddels uitgevogeld wie dat zijn.

Iedere Nederlander zal vlakje 1 wel herkennen. Dat hoofd herkent iedereen uit duizenden, die is van Michael van Gerwen. Ook nummer 2 Michael Smith heeft een herkenbaar hoofd.

Met Littler!

Luke Humphries, de wereldkampioen en nieuwe nummer 1 van de wereld, lijkt voor het eerst een plekje te krijgen in het invitatietoernooi. Zijn hoofd is terug te vinden bij het 3e vlakje. Ondanks een teleurstellend WK zijn ook Gerwyn Price (4), Nathan Aspinall (5) en Peter Wright (7) erbij. Laatstgenoemde vooral om het publiek te entertainen.

Ook de nieuwe dartssensatie Luke Littler is erbij op basis van de poster. Hij schijnt nummertje 8 te zijn. Rob Cross is de laatste overgebleven speler op de aankondiging. Hij was er vorig jaar niet bij.

Afwezigen

Mocht de poster daadwerkelijk kloppen, zijn namen als Danny Noppert (nummer 7 van de wereld), Jonny Clayton (winnaar van 2021), Joe Cullen (finalist van 2022), Chris Dobey (winnaar van de vorige Masters) en TikTok-sensatie Stephen Bunting er niet bij.

The 2024 Premier League Darts Line-Up will be announced live on @SkySportsNews tomorrow at 1600 GMT 🚨

Who are your eight picks? pic.twitter.com/z1O4QTsQ05

— PDC Darts (@OfficialPDC) January 3, 2024