💰 | Wade vervangt Price in Premier League: bookies verwachten veel van 'm
i

Getty Images

💰 | Wade vervangt Price in Premier League: bookies verwachten veel van 'm

Brian Vesseur • 14:12, 05-04-2021 / Laatste Update: 11:53, 07-01-2024

James Wade vervangt Gerwyn Price in de Premier League of Darts. Price is positief getest op corona en moet dus naar huis. Maar wat als je een daredevil bent en in durft te zetten op Wade als winnaar van de Premier League? Wij checkten bij 3 wedkantoren wat je krijgt voor een PL-zege van de kersverse deelnemer.

Bij Bwin krijg je 13 keer je inzet terug. Dat is niet megaveel: voor Nathan Aspinall (26 keer) en Glen Durrant en Rob Cross (beiden 51 keer) krijg je nog veel meer. De torenhoge favoriet bij Bwin is overigens Michael van Gerwen. Voor de Nederlander krijg je 'slechts' 2,37 keer je inzet.

Wade vs. Anderson

Het is bij Unibet niet (meer) mogelijk om in te zetten op de eindwinnaar, maar ook de bookies verwachten wel wat van Wade. Ze durven bijvoorbeeld de winnaar in de wedstrijd tussen Wade en Gary Anderson niet echt te voorspellen. Voor Wade krijg je 2,75 keer je inzet, voor Anderson 2,1 keer.

Het verschil tussen Wade en Anderson is bij Toto nóg kleiner. Voor Wade krijg je 2,58 keer je inzet, voor Anderson 2,18 keer.