Bizarre overeenkomsten tussen WK-nederlagen Fallon Sherrock en haar vriend
i

PDC Darts

Bizarre overeenkomsten tussen WK-nederlagen Fallon Sherrock en haar vriend

Bart van der Wijst • 19:13, 18-12-2023 / Laatste Update: 07:14, 08-01-2024

Dat Fallon Sherrock en haar vriend Cameron Menzies voor elkaar gemaakt zijn, blijkt uit de nederlagen die ze leden op het WK darts. Sherrock ging met 3-1 ten onder tegen de Nederlander Jermaine Wattimena in de eerste ronde, Menzies verloor met exact dezelfde cijfers in ronde twee van Dave Chisnall. Toch zijn er meer bizarre overeenkomsten.

Sherrock en Menzies gooiden allebei een gemiddelde van 87,32. Als dat geen trouwmateriaal is! Ook was er ook nog exact hetzelfde scoreverloop. Het dartskoppel kwam in hun partij allebei met 1-0 voor, om vervolgens met 3-1 te verliezen.

180's

Daar stoppen de gelijkenissen ook wel zo'n beetje. Sherrock gooide meer 180's dan haar vriend: 6 om 4 - al gooide Menzies er ook 4 in zijn eerste ronde partij tegen Rusty-Jake Rodriguez. Sherrock en Menzies waren allebei wel slordig op de dubbels. The Queen of the Palace kwam tegen Wattimena net boven de 25 procent uit (6 uit 23), Menzies niet (7 uit 34).

Toch hebben ze nu nog iets gemeen: ze kunnen samen op de bank naar de rest van het WK darts kijken. Als Menzies tenminste niet druk is met ketels repareren.

- Dit is het speelschema van het WK darts

- Dit is het prijzengeld van het WK darts