Word jij de nieuwe Russ Bray? PDC is dringend op zoek naar nieuwe callers
i

Pro Shots

Word jij de nieuwe Russ Bray? PDC is dringend op zoek naar nieuwe callers

Bart van der Wijst • 13:40, 09-03-2023 / Laatste Update: 18:42, 08-01-2024

Droomde jij van een carrière als darter bij de PDC, maar krijg je de pijlen niet zo goed in het bord als Michael van Gerwen? Dan is er een alternatief. PDC Europe is op zoek naar nieuwe callers. Een nieuwe Russ Bray, zeg maar. Lijkt jou dit wat, lees dan snel verder.

De gebruikelijke scheidsrechters worden ook een dagje ouder en kunnen ook wel eens rust gebruiken, dus zijn ze bij de PDC op zoek naar nieuw talent. Er is zelfs een heuse sollicitatieprocedure opgesteld.

Eisen

Kan jij beter '180' roepen dan Bray, of heb jij een nog mooiere '177' dan Kirk Bevins? Stuur dan een filmpje naar mail@pdc-europe.tv. Alle eisen zijn te vinden via de Twitter-link onderaan het bericht.

De beste deelnemers worden uitgenodigd om een keer te komen tellen op een vloertoernooi, want - jawel - hoofdrekenen is natuurlijk heel belangrijk. Daar worden de grootste natuurtalenten weggeplukt om zich te mogen bewijzen bij de YouTube-show MADHOUSE. Uiteindelijk komt daar een winnaar uit die als caller mag optreden bij het Hylo Saar Darts Gala, waar onder andere wereldkampioen Michael Smith in actie komt. Als de winnaar die test doorstaat, dan voegt hij zich bij het scheidsrechtersgilde.

𝗣𝗗𝗖 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗽𝗲 𝗖𝗮𝗹𝗹𝗶𝗻𝗴 – PDC Europe is looking for the callers of the future! 🎤🎯

Do you calculate as fast as Kirk Bevins and your 180 is as striking as Russ Bray's? 🔥https://t.co/KZVHb6x1Qt pic.twitter.com/eSeH5rIkc6

— PDC Europe (@PDCEurope) March 8, 2023