World Series Finals Amsterdam: Van Barneveld en Noppert krijgen ook uitnodiging
i

PDC

World Series Finals Amsterdam: Van Barneveld en Noppert krijgen ook uitnodiging

Eimert Pruis • 20:54, 21-08-2023 / Laatste Update: 03:38, 12-12-2023

Raymond van Barneveld en Danny Noppert mogen zich net als Michael van Gerwen gaan opmaken voor de PDC World Series of Darts Finals in Amsterdam. De organisatie van het prestigieuze eindtoernooi van de World Series maakte maandag 16 van de 24 deelnemers bekend.

Michael van Gerwen was net als veel andere bekende topdarters al zeker van een plekje op de deelnemerslijst vanwege zijn prestaties op de World Series of Darts-series. 'Mighty Mike' is de huidige nummer 4 van de World Series Order of Merit. Noppert en Van Barneveld kregen te horen dat zij zich ook mogen melden half september.

Lees ook: Oh jee! Barney moet bruiloft met Julia verzetten vanwege World Series Finals Amsterdam

16 uitverkorenen

Cross 1e geplaatst, Van Gerwen 4e

In AFAS Live zal de World Series Finals worden gehouden van 15 tot en met 17 september. Rob Cross is als 1e geplaatst omdat hij twee World Series of Darts-titels op rij pakte (In Australië en Nieuw-Zeeland). Van Gerwen is volgens de speciale ranking als 4e geplaatst.

Van Duijvenbode moet vlammen in Barnsley

Vorig jaar won Gerwyn Price de finale van Dirk van Duijvenbode (11-10). De Nederlandse darter heeft nog een kans om er weer bij te zijn in Amsterdam. Op 6 september is in Barnsley een speciaal kwalificatietoernooi voor de overige 8 plaatsen.

Van Gerwen hoopt in Amsterdam zijn 5e eindtitel van de World Series te winnen.