Zus van darter Beau Greaves is grofgebekt: 'Geen vrouw laat jou dichtbij haar vag**a'

Marcel Roes • 22:42, 11-11-2023 / Laatste Update: 06:49, 08-01-2024

Beau Greaves uit Doncaster is hard op weg om een van de beste vrouwelijke darters ooit te worden. Ze doet deze week mee aan de Grand Slam of Darts en verloor in de groepsfase netaan van topper Nathan Aspinall.

De zus van Beau (19) is Bobbi Greaves (23). En normaal is het niet zo boeiend om over broers of zussen van sporters of darters te schrijven. Maar bij Bobbi is dat anders, want zij is heeeeel nadrukkelijk aanwezig in het leven van Beau. Ze is een soort waakhond voor haar zusje.

Waakhond

Op social media komt ze aldoor op voor Beau. Zeg je iets lelijks over haar, of over het niveau van vrouwendarts, dan hakt Bobbi op je in. Zeg je iets liefs, dan strooit ze hartjes.

Maar dat is niet alles. Bobbi houdt ook wel van wat dubbelzinnigheid en kan het niet laten om pikante foto's te plaatsen.

Ruzie

Om een voorbeeld te geven van haar functie als waakhond: zaterdag nog maakte ze ruzie met ene Jack Bowman, een dartsfan en amateurdarter. Wat hij zei is niet meer te zien (de tweet is verwijderd). Het antwoord van Bobbi liegt er niet om: "Ik ben er zeker van dat geen enkele vrouw jou dichtbij haar vagina laat. Je bent een saaie slappe sukkel."

Boezem

En voor voorbeelden van haar pikante kant hoef je alleen maar haar account op Instagram te openen. De ontblote boezems vliegen rond als dartpijltjes.

Of check hieronder een Facebook-post, waarin ze grapt dat als ze een "slong" (penis) zou hebben, ze die de hele dag zou wurgen.

Bobs

Hoe groter de rol van Beau in de dartswereld wordt, hoe vaker we Bobbi op ons dak krijgen. En da's eigenlijk best vermakelijk!